Polterabend – firmaarrangement

Polterabend – firmaarrangement

Prøv skydning til jeres Polterabend eller firmaarrangement i Skytternes Hus – Århus.
Der er mulighed for skydning med riffel og/eller pistol.

Polterabend Pistolarrangement:

Pistol cal. 22 + mulighed for at prøve at skyde med cal .38 revolver og 9mm pistol. 300 kr./person og varer ca. 2 timer.
Der gennemgås en instruktion af sikkerhed og skydningen grundprincipper (skydestilling, håndfatning, sigte og aftræk). Her efter skydes der prøve skud med pistolen så vi sikre os at alle kommer til at ramme bedst muligt. Her efter slutter vi af med at skyde en 30 skuds konkurrence hvor der findes en vinder. Her efter kommer alle til at få mulighed for at prøve at skyde 5 skud med henholdsvis cal .38 revolver og 5 skud med 9mm pistol, yderligere kan købes for 5 kr. pr. skud.

Pistol cal. 22 event 250 kr./person og varer ca. 1½ timer.
Der gennemgås en instruktion af sikkerhed og skydningen grundprincipper (skydestilling, håndfatning, sigte og aftræk). Her efter skydes der prøve skud med pistolen så vi sikre os at alle kommer til at ramme bedst muligt. Her efter slutter vi af med at skyde en 30 skuds konkurrence hvor der findes en vinder.

Riffel arrangement (Kun cal. 22)

Riffel cal. 22 event 250 kr./person og varer ca. 1½ timer.
Der gennemgås en instruktion af sikkerhed og skydningen grundprincipper (skydestilling, håndfatning, sigte og aftræk). Her efter skydes der prøve skud med pistolen så vi sikre os at alle kommer til at ramme bedst muligt. Her efter slutter vi af med at skyde en 40 skuds konkurrence hvor der findes en vinder.

Hvis i ønsker både at skyde pistol og riffel, kan dette kombineres for 450 kr./person. Denne kombination vil varer ca. 2½ timer. Dette vil indeholde Riffel med cal. 22 og Pistol med cal 22 og mulighed for at prøve at skyde med revolver cal .38 og pistol 9mm.

Tiden tager højde for at man er 10 personer.

For nærmere information kontakt ‘Polterabend Pistol/Riffel‘, og gerne i god tid så er størst chance for at en instruktør kan være disponibel.